Geniet nog maar gerust van je vakantie hoor, maar ondertussen zijn we bij vv WODAN al wel heel druk bezig met het nieuwe seizoen.
De nieuwe teamindelingen zijn op een oor na gevild, coördinatorsposten zijn bijna allemaal ingevuld, voor het clubhuis zijn nieuwe pachters gevonden en er is nog veel meer in voorbereiding om over enkele weken goed beslagen aan het nieuwe voetbaljaar te kunnen beginnen.

Inmiddels weten we ook wanneer we officieel aftrappen voor seizoen 2018-2019. Dat gebeurt op zondag 26 augustus. Dan is onze kick-off, die vorig jaar met groot enthousiasme werd ontvangen en die nu dus een vervolg krijgt doordat onze Jeugdcommissie er de schouders onder zette.

De kick-off is vooralsnog voor het grootste deel gevuld met activiteiten voor onze jeugd, maar alles behalve ondenkbaar is dat ook de selectie en andere seniorenelftallen op die dag aansluiten om de nieuwe jaargang gezamenlijk in gang te zetten.

De kick-off 2018-2019 is grofweg verdeeld in twee sessies: van 9.30 uur tot 13.00 uur is ingeruimd voor activiteiten van onze Mini’s, onze JO8-, JO9- en JO10-elftallen en hun ouders
Tussen 13.15 uur en 16.30 uur is onze accommodatie aan de Atletieklaan het domein voor de oudere leeftijdscategorieën: JO11, JO12, JO13, JO15, JO17 en JO19.
Er zullen die dag diverse activiteiten plaatsvinden. Eén ervan is een shoot-outtoernooi voor de drie oudste leeftijdscategorieën: 15, 17 en 19.

Net als vorig jaar worden op de dag van de kick-off weer foto’s gemaakt van ALLE teams. De foto’s zijn bestemd voor plaatsing op de clubsite. Wie aanwezig is, geeft daarmee ook direct aan akkoord te gaan met plaatsing op de website.
Het is mogelijk dat die foto’s ook nog gebruikt gaan worden voor een ander, heel leuk doel. Maar daarover kunnen we op dit moment helaas nog niks concreets melden.

Spelers en trainers/leiders wordt hoe dan ook dringend verzocht
IN OFFICIEEL CLUBTENUE te verschijnen.

De plaats en het tijdstip waarop teams voor de fotoshoot worden verwacht, worden nog nader bekendgemaakt.

We raden iedereen aan om voor nadere berichtgeving over de kick-off contact te houden met je trainer/teamleider en om de site en social media te blijven volgen.