Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte zijn er vast vragen onder
de leden. De belangrijkste vraag is waarschijnlijk wanneer kunnen we weer starten
met trainen?

De verantwoordelijke vrijwilligers binnen WODAN gaan in de komende dagen in gesprek met intern en extern betrokken partijen (zoals de gemeente) óf en op welke wijze invulling gegeven kan worden aan de sportmogelijkheden binnen de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Tot 29 april blijft volgens de richtlijnen het sportpark gesloten en zal er ook
gehandhaafd worden.

Weet dat we in alle macht schakelen om zo spoedig mogelijk daarna trainen op een verantwoorde manier mogelijk te maken. Hier zijn maatwerkafspraken voor nodig.

Zodra er meer nieuws is zal het bestuur van WODAN u zo snel mogelijk via de sociale media kanalen informeren.

Bestuur v.v. WODAN