Ons eerste elftal liet zondag tegen Wilhelmina Boys een heel ander gezicht zien dan een week eerder (8-1 verlies) bij Reusel Sport. Maar hoe hard de ploeg ook werkte om het geschonden blazoen te zuiveren en hoe lang WODAN 1 ook meer dan gelijkwaardig was aan de tricolores uit Best, een beloning leverde dat niet op.
Met 11 tegen 10 werd  WODAN 1 tien minuten voor tijd in de omschakeling zelfs op 0-1 gezet en die tegenslag kwam de formatie van Abdul Nassoh niet meer te boven.

In de eerste helft had de lat de openingstreffer voorkomen, na rust werd de gelijkmaker wegens buitenspel afgekeurd. Het waren ook de enige echte kansen die de thuisploeg wist te creëren.
Voor de rest bleef het bij hard werken en ondanks een numerieke meerderheid werd in het laatste half uur weinig afgedwongen. Doelman Deniz Kalender had zelfs al twee knappe reddingen verricht voor hij tien minuten voor tijd bij een uitgespeelde counter het nakijken had.

De in de basis debuterende Bryan Eagan op het middenveld in duel met een speler van Wilhelmina Boys. Romano Schalks kijkt van een afstandje toe.

Basisspeler

Bij WODAN 1 maakte Bryan Eagan zijn debuut als basisspeler op het middenveld. Giel Hellegers was bij afwezigheid van de geblesseerde Arjan Antonis de diepste spits. Romano Schalks loste hem in de tweede helft af.
In het centrum van de verdediging keerde Bart Franken terug. Hij moest later weer uitvallen en werd vervangen door de ook niet geheel fitte A1-captain Arne Hoekstra. Eveneens A1-speler Furkan Nas pikte nog wat minuten mee ter vervanging van Jari Lodewijks.

Jari Lodewijks wordt de voet dwarsgezet en verspeelt de bal aan een tegenstander van Wilhelmina Boys.

SBC ongeslagen

De topper in de derde klasse tussen SBC en Unitas’59, vooraf de nummers 1 en 2 van de ranglijst, leverde een 3-2 overwinning op voor de ploeg uit Son. Die is nu nog de enige zonder puntverlies in 3D.
Verrassend was de nederlaag van Reusel Sport. In eigen huis ging de ploeg die ons eerste vorige week met 1-8 vernederde met 1-2 onderuit tegen Sparta’25.

Hernieuwde kennismaking

Volgende week wacht WODAN 1 een treffen met PSVav. De wedstrijd, die zaterdagavond om 19.30 uur op de Herdgang wordt gespeeld, is een hernieuwde kennismaking met Oussama Ait Lahcen. De middenvelder die zo’n groot stempel drukte op het kampioenschap van vorig seizoen, ruilde WODAN aan het einde van dat seizoen in voor het rood en wit van de PSV-amateurs.