Ook bij vv Wodan lopen ze rond. Vooral op zaterdag en zondag; de mannen ‘in het zwart’.
Ze zijn nodig om een wedstrijd in goede banen te leiden. Speciaal voor hen is het…

WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER 2019

Van zaterdag 5 t/m zondag 13 oktober geven we onze scheidsrechters weer de eer die hen toekomt tijdens de jaarlijkse ‘Week van de Scheidsrechter’.
Heel sportend Nederland wordt opgeroepen tijdens de actieweek haar scheidsrechters extra in het zonnetje te zetten.
Hoe meer verenigingen en teams meedoen, hoe beter!
De scheidsrechter, dé onmisbare kracht tijdens een voetbalwedstrijd.
Scheidsrechters maken keuzes die wij zelf in het heetst van de strijd niet kunnen maken.
Zij zorgen ervoor dat we iedere week weer een heerlijke pot voetbal kunnen spelen. Dat verdient respect!

Daarom roepen wij ook jullie op tijdens de actieweek je scheids na de wedstrijd te bedanken voor wat hij of zij iedere week weer mogelijk maakt. Natuurlijk niet alleen deze week maar na iedere wedstrijd, verloren of gewonnen.

Alvast bedankt!!!!

#SamenWODAN