Hoewel we met het kampioenschap natuurlijk een prachtige zomer hebben gehad, is het lopende seizoen helaas een aaneenschakeling van pech en tegenvallers geweest.

WODAN 1 – RKVV Dommelen 1

Toch zouden we de eerste competitiehelft goed af kunnen sluiten door zondag van Dommelen te winnen.
Hopelijk zetten we dan na de winterstop die lijn door en blijven we behouden voor de derde klasse zoals de doelstelling dit seizoen is.
Deze zes-punten-wedstrijd begint om 14.30 uur en iedere aanmoediging zal worden gewaardeerd.
Kleed je warm aan want van zomerse temperaturen zal dit weekend geen sprake zijn.
Opwarmen met koffie of thee is uiteraard wel mogelijk in onze kantine.

Oefenwedstrijd WODAN 1 – Rood Wit V.

Komende dinsdag 18 december speelt ons eerste een oefenwedstrijd tegen Rood Wit V uit Veldhoven.

Voor Wodan is het de laatste wedstrijd voor de kerst. De aanvang van deze avondwedstrijd is gepland om 20.00 uur.

Hoewel het tegen die tijd volgens de weersverwachting iets minder koud is dan dit weekend, is de kantine natuurlijk wel weer open voor warme koffie of thee.
Voor wie niet genoeg heeft gegeten, zijn er onder andere ook lekkere chicken wings of te verkrijgen.

Hopelijk tot ziens op ons sportcomplex en anders alvast prettige dagen gewenst.