Een enkele nederlaag daargelaten, mag WODAN spreken van een Gouden Weekend. Dat gold voor de jeugd, met voorop de winst (0-2) van het in nood verkerende JO19-1 op MMC Weert, tot en met ons VR1 en ons eerste elftal.

WODAN 1 rolde Boskant zondagmiddag op alsof dat er niet stond en alsof de uitwedstrijd niet met 2-0 verloren was gegaan.

Snel klaar

In eigen huis was de ploeg van Abdul  al na drie kwartier klaar met Boskant (3-0), na rust maakte WODAN 1 zich niet meer zo druk maar prikte het er toch nog twee bij; 5-1.
De goals kwamen van Jari Lodewijks, Niels Reijnders, tovenaar Oussama Ait Lahcen, Ngozi Okunde en Arjan Antonis.

Tovenaar Oussama Ait Lahcen passeert Boskant-doelman Vincent Staals en zet WODAN 1 op een 3-0 voorsprong.

De zondag krijg nog wat extra glans doordat beide naast concurrenten in de fout gingen. SBC verloor, EMK speelde gelijk en daardoor groeide de voorsprong van het eerste elftal naar 6 respectievelijk 7 punten. Een uitgebreid verslag elders op de site.

Druk op top-vier

Ons VR(ouwen)1 wist de neerwaartse spiraal verder om te buigen. Door twee goals van Lucy en één van Demi klopte VR1 Nederwetten met 3-0. Daardoor bleef het team van trainer Ad Vermeulen druk zetten op de top-vier.
WODAN 4 hield zijn kampioenskansen in de derde klasse H intact door zaterdagavond met 5-0 baas te blijven over Unitas 3.

De zaterdag van de jeugd was top van de vroege ochtend tot de late middag. De teams in de jongste categorieën bleven of kwamen allemaal thuis met duidelijke overwinningen, waarvan de 29-0(!) van JO9-5 op EMK O9-2 een absolute klapper was. Negenentwintig doelpunten, als die maar goed geteld zijn!

Opluchting

Voor de grootste opluchting en tevredenheid tekende onze JO19-1 in de late middag. Het team van trainer Kadir Kalender (KaKa) pakte zijn laatste strohalm in de strijd tegen nacompetitie door bij MMC Weert met 0-2 te winnen. Onze A1 bestond in Limburg voor 90% uit B-spelers. Twee van de elf, Arne Hoekstra en Timo Verhagen, namen de doelpunten voor hun rekening.

Timo Verhagen heeft de doelman van MMC Weert omspeeld en kan de bal in het verlaten doel schuiven voor de 0-2 van JO19-1.

A1 deed de laatste plek over aan Susteren en moet in de laatste 4 wedstrijden nog één plaats stijgen om te ontsnappen aan een competitietoetje met degradatie naar de Hoofdklasse als inzet.
Ons uitgeklede B1 leverde een knappe prestatie door nummer 3 Emplina op 2-2 te houden. JO17-1 had die remise te danken aan Safouane Bouali. Speciaal voor de wedstrijd stelde zijn familie een vakantie met twee dagen uit en uitgerekend Safouane maakte beide doelpunten.

Met een uitgekiende diagonale kopbal stuurt Safouane Bouali de gelijkmaker (2-2) naar de kruising in het duel tussen JO17-1 en Emplina.

De 0-1 zege op bezoek bij RKVVO  was een knap staaltje van onze JO15-1. De D1-spelers Wouter en Jamile hielden goed stand in de gelederen van de oudere C-categorie. De winnende in Oerle kwam van de voet van Athman.
De omgekeerde weg bewandelden Mayron en Fatih. Zij kwamen vanuit onze C2 (O15-2) het JO13-1 van trainer Richard Heijdenrijk versterken. Dat leverde meteen succes op. Taxandria werd met 2-1 verslagen. Mayron scoorde één keer en dat deed Jimmy ook. Vanuit de E1 (JO11-1) sloten ook Effe en Igor nog aan bij het dolgelukkige D1, dat zijn eerste punten nu binnen heeft.

Richard Heijdenrijk geniet in het zonnetje na van de eerste overwinning van zijn JO13-1, zaterdag tegen Taxandria.

Het JO11-1 van trainer Gregor Buenen toonde andermaal aan op de goede weg te zijn, maar goed voetbal en veel strijd waren niet genoeg om Unitas van een 3-2 zege af te houden. Genaro en Efe maakten de doelpunten. Goed voetbal kon JO11-2 niet redden tegen O11-1 van Braakhuizen. Dat won met 2-5.
JO10-2 vierde een feestje door JO10-4 van RPC er met 10-5 onder te houden.

JO10-2 viert een feestje nadat het RPC met 10-5 om de oren heeft geslagen.

JO9-1 maakte het zichzelf moeilijk door een voorsprong steeds ook weer weg te geven. Uiteindelijk had onze cupfighter toch de langste adem en bleef ze Brabantia met 5-4 voor.
JO9-2 gaf VOAB geen kans (10-2), JO9-3 won in Vught met 1-3 van Zwaluw,  JO9-4 scoorde bij vv Geldrop zo regelmatig dat in eerste instantie 4-9 als eindstand werd genoteerd. Later werd dat bijgesteld tot 4-10. Bij JO9-5 hadden ze blijkbaar geen probleem met optellen. Dat verpletterde EMK JO9-2 en wat als eerste werd gemeld, bleef tot nu staan: 29-0!
Een vermeldenswaardige mijlpaal bereikte ons allerjongste mini-team: met een gelijkspel (2-2) tegen Oirschot Vooruit pakte onze JO8-4 zijn eerste puntje en dat werd gevierd alsof het een kampioenschap betrof.

JO8-4 viert zijn eerste competitiepuntje alsof het een kampioenschap betrof.