Voor de tweede zaterdag op rij is v.v. WODAN bezocht door enkele Pieten. Ging het vorige week nog om een bliksembezoek, deze zaterdag bleven ze wat langer hangen. Zo konden niet alleen de thuisspelende WODAN-team van JO8 en JO9 van het Pietenbezoek genieten, maar konden ook de uitspelende teams vanuit Geldrop en Budel nog aansluiten voor de gezellige ochtend. Er waren natuurlijk ook een kleine 50 schoentjes gezet en die moesten gevuld worden.

Vanaf 09.30 uur klonk er ineens Sinterklaas-muziek uit de speakers en liepen er kort daarna 4 Pieten over onze velden. Zij werden vergezeld door WODAN-mascotte Buddy. Eerst werden de trainende Mini’s bezocht. Er werd snoepgoed uitgedeeld, foto’s gemaakt en een balletje getrapt met Buddy.

Daarnaast trokken de Pieten langs de overige velden waar alle spelertjes (zowel van WODAN als van gastteams SBC, FC Eindhoven, Geldrop en Wilhelmina) pepernoten kregen en er ook wat gemixte teamfoto’s werden gemaakt. Jonge toeschouwers renden ook achter de Pieten aan. Ondanks het enthousiasme hoefden er deze zaterdag gelukkig geen wedstrijden gestaakt te worden.

Na afloop van de wedstrijden werden de spelertjes in een sfeervolle kantine ontvangen met meer snoepgoed, vitamientjes in de vorm van mandarijntjes en limonade. Er klonk gezellige muziek en er werd direct driftig gekleurd en gespeelt met de Pieten. Even paniek toen bleek dat de belangrijkste zak (die met de cadeautjes voor in de schoenen) vergeten was. Ishaaq, Wail en Taysir vielen in de prijzen met hun mooie tekeningen en originaliteit van het ‘schoenzetten’. Hoogtepunt van de ochtend was de Pietenbingo! Hoe meer plaatjes er omgeroepen werden, hoe hoger de spanning onder de fanatieke deelnemertjes opliep. Onder andere de tweelingbroertjes Amanda gingen uiteindelijk met een leuk prijsje naar huis.

Maar geen enkel spelertje liep met lege handen de deur van de kantine uit. De ‘vermiste’ zak werd uiteindelijk door de DJ-Piet toch gevonden en alle deelnemende spelertjes kregen een kleinigheidje mee naar huis. Eind goed, al goed.

Onderstaand nog enkele foto's (klik op de foto's voor een grotere weergave)...

Namens de activiteitencommissie Jeugd van v.v. WODAN willen we allereerst sponsor Re-Aves bedanken voor het mede mogelijk maken van deze gezellige ochtend. Daarnaast ook dank aan Soerinder en zijn kantine-team. Laatste woorden van dank zijn voor de trainers die hun teams hebben betrokken bij deze activiteit, vrijwilligers Joyce, Danae, Tim, Thijs, Annie, Lizet en uiteraard de 4 bezoekende Pieten.

Hopelijk tot volgend jaar weer!