WODAN VR1 is er op de laatste competitiedag net niet in geslaagd om de club zijn vierde seniorenkampioen van dit seizoen te bezorgen.
Het team van trainer Ad Vermeulen verkocht zijn huid wel zo duur mogelijk, maar uiteindelijk was de 4-1 zege op UNA VR1 net niet voldoende voor de titel van de vijfde klasse.

Eén puntje

Het kampioenschap ging naar RKGSV, dat de 4-1 winst van ons VR1 enkele uren later beantwoordde met een 3-0 overwinning op Pusphaira en daardoor net één puntje meer behaalde.
Na 1-1 bij rust (doelpunt Leanne) was het voor VR1 alles of niets en die gewaagde aanpak leverde de 2-1 van Lucy, de 3-1 uit een penalty van Leanne en de 4-1 van weer Lucy op.

Trots

“Jammer, maar ik ben toch trots op de meiden. Ze hebben een goed seizoen gedraaid”, zei trainer Ad Vermeulen na de teleurstellende ontknoping.

De WODAN-reserves, versterkt met een flink aantal spelers die zich afgelopen seizoen ook regelmatig in het eerste elftal lieten zien, namen de eerste horde van hun nacompetitie door een degelijke 3-0 overwinning op SBC2.

Krullen

Giel Hellegers tekende voor de 1-0 en 2-0, Roel van Deventer krulde de bal tien minuten voor tijd prachtig in de verre hoek voor de allesbeslissende 3-0 (foto).
WODAN 2 heeft nog twee overwinningen nodig om zijn plaats in de eerste klasse te behouden. Komende zondag 10 juni om 12.00 uur is Den Dungen 2 de volgende tegenstander.