Na enkele weken van selectietrainingen en overleg heeft de Jeugdcommissie van v.v. WODAN de puzzel weer gelegd.
In het onderop dit bericht bijgesloten document zijn de VOORLOPIGE selecties voor seizoen 2018-2019 te zien van de jeugdteams JO8 tot en met JO19.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen kan (en zal zeer waarschijnlijk) nog het een en ander veranderen.

De Jeugdcommissie wijst iedereen op een aantal zaken:

* Bij JO9-3/4 en JO15-3/4 staan twee grote selecties. Hier zullen nog twee aparte teams van gemaakt worden. Die zullen tijdig naar betrokkenen worden gecommuniceerd door de coördinatoren.

* Bij teams waar ‘??????????’ staat, zullen nog spelers toegevoegd moeten worden. Momenteel heeft het team nog onvoldoende spelers om aan het seizoen te kunnen beginnen.
Mocht je vriendjes/vriendinnetjes hebben die graag willen komen voetballen, dan kun je ze laten inschrijven. Dit kan onder meer via een mail naar het jeugdbestuur (jeugdbestuurwodan@gmail.com)

* Bij een aantal teams staat ‘Vacant’ onder of achter trainers.
Die vraagtekens betekenen dat het Jeugdbestuur nog op zoek is naar trainers. Mocht je ervoor openstaan om een team te trainen/begeleiden, dan hoort het Jeugdbestuur dat graag. Neem daarvoor even contact op met  (jeugdbestuurwodan@gmail.com).
Het (Jeugd)bestuur van v.v. WODAN wijst erop, dat teams zonder zonder trainers helaas niet aan het seizoen kunnen beginnen.

Ook voor overige vragen kan contact worden opgenomen met het jeugdbestuur, via een mail naar:
jeugdbestuurwodan@gmail.com

Klik op onderstaande link om de VOORLOPIGE teamindelingen voor seizoen 2018-2019 te zien:

voorlopige teamindelingen 2018 2019