Beste jeugdleden,

Met deze brief willen we jullie en jullie familie laten weten dat we weer wat verder zijn in het organiseren van de overgang van Nieuw Woensel naar Sportpark Noord.

We doen er alles aan om het voor iedereen zo vlekkeloos en sportief mogelijk te laten verlopen. We hebben besloten dat alle jeugdleden heel welkom zijn bij Nieuw Woensel om ook in het nieuwe seizoen te kunnen voetballen.

Daarbij geldt dat jullie met jullie huidige teams als jullie dat willen bij elkaar mogen blijven voetballen. Met de KNVB hebben we afgesproken dat alle teams ook in hun huidige klasse mogen blijven voetballen.

Voor zover er sprake is van bijzondere regelingen zoals aanvragen bij de Stichting Leergeld blijven die bestaan en zullen we jullie daar mee helpen.

Overschrijven kan in april. We zullen jullie datum en tijdstip nog laten weten, maar we gaan de overschrijvingen per team regelen op locatie Sportpark Noord. Jullie hoeven nu dus nog even niets te doen. Wij maken kenbaar wanneer we gaan overschrijven.

Natuurlijk gaan we daarna ook met jullie trainers en leiders in gesprek, want die kennen jullie het beste. We moeten heel veel regelen en niet alles kan gelijk, maar ook dat gaat goedkomen.

We verwelkomen jullie graag als lid van Nieuw Woensel. Zijn er vragen? Stel ze gerust aan info@nieuw-woensel.nl.

Bestuur Nieuw Woensel

P.S. Nieuw Woensel heeft ons gevraagd deze brief te plaatsen omdat ze graag onze leden willen informeren.

P.S.2 Meer informatie over de overgang is te vinden op www.eindhovensport.nl/voetbalopnoord.