Hartelijk welkom bij v.v. WODAN.
Wij zijn een voetbalclub in de Eindhovense wijk Woensel. Een leuke club waar sportiviteit, vreugde, verantwoordelijkheid, respect, teamgeest, zorg voor elkaar en discipline voorop staan.

Voor jong en oud

Al vanaf 4 jaar kun je als ‘Mini’ lid worden van onze vereniging. Daarnaast hebben we vele pupillenteams (JO8 t/m JO13) en juniorenelftallen (JO15 t/m JO19). Ook hebben we een behoorlijk aantal seniorenteams.

Binnen ons sportieve beleid maken we een onderscheid tussen een prestatiegerichte en een recreatiegerichte aanpak. Voor beide zijn volop mogelijkheden en is er volop aandacht bij v.v. WODAN.

Onze ambities

Als v.v. WODAN zijn wij ons bewust van de maatschappelijke en sociale functie die wij als vereniging hebben. Daarom streven we ernaar om de binding met onze leden en onze omgeving verder te verstevigen.

We zijn één van de grootste amateurvoetbalverenigingen van Eindhoven en dat willen we ook graag blijven. Op sportief gebied hebben we de ambitie dat het eerste elftal een solide 2e klasser wordt. WODAN 1 komt nu uit in de 4e klasse. Er ligt dus nog een uitdaging :). Bij de jeugd is het streven dat onze selectieteams op een zo hoog mogelijk niveau uitkomen. A- en B-jeugd komen momenteel uit op landelijk niveau (vierde divisie), eerste selecties in jongere categorieën veelal op het niveau van Hoofdklasse.

Een eigen supportersclub

v.v. WODAN heeft zelfs een eigen supportersclub. Deze is met haar 250 leden ook niet weg te denken uit onze vereniging!

Meer info

Historie

v.v. WODAN is een fusieclub. We zijn voortgekomen uit de bekende Eindhovense voetbalverenigingen, E.S.V. en W.V.V.Z. Beide met een rijke historie, respectievelijk vanuit 1925 en 1929. De fusievereniging v.v. WODAN is hierdoor uitgegroeid tot een van de grootste amateurvoetbalvereniging van Eindhoven.

Een gezonde vereniging

Financieel hebben we het de laatste jaren lastig gehad. Maar door de geweldige inzet van onze vrijwilligers en steun van de gemeente zijn we er weer bovenop gekomen en zijn we weer een gezonde vereniging. We onderkennen dat er desondanks nog veel werk te doen is….. maar zijn we op de goede weg en er wordt hard en enthousiast samengewerkt om onze ambities te realiseren.