Er ontspoort wel eens wat. Neem een bezoekje aan Reusel Sport, waar ons eerste elftal met niet minder dan 8-1 onderuit gleed. En zie de reacties die zo’n mispeer dan oplevert. Alsof er helemaal geen (nul) verzachtende omstandigheden golden.
Gelukkig is er dan nog een ervaren aanvoerder die de boel sust en een Uit en Thuis dat zaken benoemt en probeert weer alles op de rails te rangeren.
Maar natuurlijk is Uit en Thuis niet slechthorend, slechtziend, doof of blind. Uit en Thuis zet alles terug op de rails. Of het nou goed of slecht is, of het nou winnen, verliezen of een enorm pak slaag is. Uit en Thuis signaleert en rangeert: terug op de rails!

Nieuwe kans

Zo signaleren we dat er zondag bij de tweede thuiswedstrijd van het competitieseizoen een mooie kans voor het eerste elftal is om de schade te herstellen, het gezicht te redden, nieuwe kracht en vertrouwen op te doen. Wilhelmina Boys, jullie gaan ons niet weer te kijk zetten!
We signaleren ook, dat de middenbouw van onze jeugd een uitstekende tweede competitiedag beleefde en dat het daar – liefst samen met de rest van de jeugdteams  – een goed vervolg aan wil geven. Goed voorbeeld doet immers goed volgen.

Verenigt u!

In Uit en Thuis nummer 6 wordt ook opgemerkt dat onze accommodatiebeheerders ondanks herhaalde oproepen tot assistentie nog steeds met de handen in het haar zitten. Dat kan niet blijven duren, dus WODANners verenigt u, sla de handen ineen in plaats van die paar sjouwers met de handen in het haar te láten zitten.
Omdat we dicht op het vuur zitten, kunnen we ook signaleren dat de sponsoractie rond de eerder gemaakte teamfoto’s de club een leuk extraatje gaat opleveren. Wel even geduld, want bij de verwerking van de foto’s signaleerden we vrijdag dat er wat was misgegaan. 84 foto’s… Opnieuw!
Tot slot, omdat er wel eens wat ontspoort, niet meer dan één Inkoppertje. Het kostte immers veel, heel veel tijd om alles op de rails te krijgen. Maar misschien geeft de Mini Snuffeldag van 17 oktober zo veel voldoening dat daarmee weer alle misperen zijn vergeten en vergeven.