Wie het gewend is, is het gewend om op vrijdagavond of tenminste vroeg op de zaterdagochtend een nieuwe Uit en Thuis op de website van de club aan te treffen. Tegen al diegenen zeggen we ‘sorry’, want Uit en Thuis geeft ’n keer niet thuis.

De afgelopen weken is het door omstandigheden en met andere bezigheden dermate druk, tijdrovend en veeleisend geweest, dat een moment van relatieve rust nodig was.
Reden was ook, dat het komend weekend betrekkelijk rustig is op de velden van v.v. WODAN. Dat komt door de net aangebroken herfstvakantie en door de marathon van zondag. Daardoor wordt er een bescheiden programma afgewerkt, vooral op eigen gras en kunstgras. Op zondag is er zelfs niet één wedstrijd in eigen huis.
Daarnaast is er op dit moment ook niet veel bijzonders te melden en wat te melden is of was, is al op de website te lezen geweest.
Al met al zijn dat redenen genoeg om een keer niet thuis te geven. Maar zaterdag en zondag zijn we weer her en der present en in de komende week tekenen we weer allerlei nieuwigheidjes op voor de volgende Uit en Thuis.
Die komt vrijdagavond 19 oktober of staat online op de vroege zaterdagochtend van 20 oktober. Zoals lezers dat gewend zijn.

Redactie Uit en Thuis