Het seizoen heeft al veel moois opgeleverd voor v.v. WODAN en het is nog niet voorbij. Jaargang 2017-2018 kan nog mooier worden als JO19-1 en WODAN 2 de komende weken slagen in hun missie.
Beide teams zijn nog verwikkeld in een strijd om klassenbehoud en die strijd wordt zaterdag 9 en zondag 10 juni vervolgd met ‘tweede finales’ in eigen huis.

Zaterdagmiddag om 14.45 buur trapt onze JO19-1 af voor de halve finale van de nacompetitie met als inzet een plaats in de vierde divisie. Onze A1 verdedigt die plek, stadsgenoot Unitas’59 probeert vanuit de Hoofdklasse op te stomen.
Onze A1 nam vorige week de eerste horde op weg naar klassenbehoud door Oirschot Vooruit JO19-1 in de verlenging met 3-2 te verslaan. Unitas rekende in de eerste ronde gedecideerd met 4-0 af met SC Irene.
Bij onze JO19-1 is de supervisie weer in handen van Kadir Kalender, die er een schorsing van vier wedstrijden heeft opzitten.

Roel van Deventer heeft uitgehaald voor zijn allesbeslissende 3-0 tegen SBC 2.

Een dag later gaan onze reserves op voor hun tweede tentamen. Om 12.00 uur wordt begonnen aan de wedstrijd tegen de reserves van Den Dungen, met als inzet een plaats in de ultieme finale voor een plek in de reserve eerste klasse. WODAN 2 verdedigt die plek, Den Dungen probeert vanuit de tweede klasse op te klimmen.
Trainer Merijn Terlunen en zijn selectie legden vorige week een degelijke wedstrijd op de mat tegen SBC 2. Aangevuld met een aantal spelers die afgelopen seizoen met enige regelmaat hun opwachting in de hoofdmacht maakten, werd de ploeg uit Son en Breugel met 3-0 beroofd van zijn promotiedroom.
Ook zondag kan WODAN 2 weer een beroep doen op spelers als Giel Hellegers en Roel van Deventer, het duo dat vorige week de productie voor zijn rekening nam.