Beste leden,

Laten we eerlijk zijn, het besluit van de gemeente Eindhoven is niet wat wij voor ogen hadden toen we ons afgelopen donderdag verkiesbaar stelden. Wij wilden, louter in het belang van alle leden mét v.v. WODAN naar een positieve toekomst toewerken.

Dit is helaas niet meer mogelijk. Want eerlijk gezegd, zijn de organisatorische en financiële situatie zo zorgelijk, dat ondanks een kleine stijging in leden en extra activiteiten (sponsoring en kantine) er bij de gemeente geen vertrouwen meer is in de toekomst van v.v. WODAN.

Na een hectische avond en slapeloze nacht hebben we vanochtend als bestuur de koppen bij elkaar gestoken en zijn opnieuw in gesprek gegaan met de gemeente Eindhoven. Wij willen alles doen wat mogelijk is om, vanuit het belang van alle voetballers, om te gaan met deze nieuwe werkelijkheid.

We snappen dat er emotie is en die mag er ook zijn. Maar we willen ook op een constructieve wijze het gesprek met de gemeente aangaan om er zo voor te zorgen dat er voor de voetballers van v.v. WODAN een toekomst is ook na dit seizoen.

Want daar gaat het ons om, dat de voetballers in een veilige en sportieve omgeving zo veel mogelijk lol beleven aan het spelletje. Helaas kunnen we niet anders dan constateren dat hier op dit moment onvoldoende sprake van is.

Wij willen meewerken aan een positieve toekomst om het voetbal weer op te laten bloeien, al zal dat na dit seizoen niet meer onder de vlag van v.v. WODAN zijn.

Ondanks de teleurstelling over het besluit zijn wij, nadat de eerste emoties zijn verwerkt, van mening dat een coöperatieve opstelling ons het meeste gaat brengen. Dat zal, nadat er ruimte is geweest voor de emotie, onze houding ook zijn morgen op de infoavond.

Hoe we dat gaan doen? Daar zullen we de komende weken heel druk mee zijn en hebben jullie hulp daar ook heel hard bij nodig. Wij houden jullie ook na morgen op de hoogte, denk gerust met ons mee.

Deze ingreep biedt ons allen de mogelijkheid om met een schone, financiële lei te beginnen. Wij voeren nog steeds het beleid van v.v. WODAN uit tot het einde van het seizoen i.v.m. spelen en contributie beleid.

We rekenen op jullie medewerking,
Bestuur v.v. WODAN