Maandagavond 11 februari was het dan eindelijk zover.

Uit vele inzendingen werd na een strenge selectie door een vakjury onze WODAN JO10-1 uitgekozen als een van de sportploegen die in aanmerking komen voor een officiële sportpenning van de stad Eindhoven! Hiertoe diende een uitstekende sportprestatie in het jaar 2018 behaald te zijn, en voor onze JO10-1, vorig seizoen nog de JO9-1, was dat het behalen van de KNVB Jeugdbeker in de hoofdklasse O9 van het afgelopen seizoen.

Tijdens het Eindhoven SportsAwards Gala 2018, dat in het Van Der Valk hotel gehouden werd, mocht het team van trainers Ahmed Kotati en Maurice Smits over de rode loper de felbegeerde penning op komen halen.

In goed gezelschap van mede winnaars Mark van Bommel (coach van het jaar PSV O19) en Luuk de Jong (aanvoerder van sportploeg van het jaar PSV 1), van wie ons team welgemeende complimenten ontving, beleefden de jongens een onvergetelijke avond!

   

Robbe Geraerts, Zakaria Kotati, Finn van Poppel, Ilyasse Tabib, Walid Tabib, Tibet Kir, Ilyas Haashim Umar en Luuk Smits: gefeliciteerd met deze mooie onderscheiding!