Seizoen 2017-2018 zit er zo goed als op. Misschien nog wat toernooitjes, selectie- en oefenwedstrijden en er kan een punt achter worden gezet.
Het laatste weekend waarin nog een laatste beslissing in competitieverband moest vallen, leverde een teleurstelling op. WODAN 2 slaagde er op bezoek bij Rood Wit V. 2 niet in de finale van de nacompetitie te winnen en zijn plaats in de reserve eerste klasse te behouden.

Roel van Deventer kan niet geloven dat zijn gelijkmaker alsnog wordt afgekeurd. OOk Danny Renders gaat verhaal halen bij de scheidsrechter.

Onze reserves zat het op sportpark De Korze niet mee. Ze troffen paal en twee keer de lat, in de slotfase werd de al bejubelde gelijkmaker van Roel van Deventer alsnog afgekeurd. Kort daarna trof Giel Hellegers ook nog de bovenkant van de lat. Daardoor ging het duel met 1-0 verloren en degradeerde WODAN 2 naar de reserve tweede klasse.

Giel Hellegers heeft uitgehaald, maar zal de lat treffen.

Na afloop moet het arbitrale trio aan een aantal spelers nog maar eens uitleggen waarom de gelijkmaker niet werd toegekend.
Zaterdag werd het seizoen officieel afgesloten met de shoot-out. Daaraan namen zo’n vijftien teams deel en die maakten er een gezellige happening van waarop winnen van ondergeschikt belang was.

Beeld van de shoot-out waarmee zaterdag het seizoen officieel werd afgesloten.

Diverse jeugdteams waren zaterdag weer succesvol op toernooien her en der binnen en buiten de regio.
Zo voegde JO9-1 weer eens een prijsje toe aan het toch al succesvolle seizoen door bij OJC Rosmalen eerste te worden.

JO9-1 in Rosmalen.

JO8-1 was de beste bij Best Vooruit.

JO8-3 won bij het toernooi bij Waalre.

Alle spelers van JO9-3 gingen met een kampioensbeker naar huis bij Mifano in Mierlo.

JO9-4 legde bij DVS beslag op de derde plaats.