De trainersstaf van de selectie maakt momenteel werk van een terugkeer van Sep Drabbels naar WODAN. Drabbels bevestigde maandag zijn interesse in een rentree. “De KNVB moet alleen nog toezeggen dat ik in de A-klasse mag uitkomen. Het is dus nog even wachten op een antwoord van de bond”, liet hij desgevraagd weten.

Drabbels (volgende maand 19) is op diverse plekken inzetbaar en maakte lange tijd deel uit van WODAN-jeugdselecties voordat hij enkele seizoenen geleden de overstap maakte naar de profopleiding van FC Eindhoven. Ook maakte hij al enkele keren zijn opwachting in de hoofdmacht van WODAN.

Sep Drabbels (rechts) vorig seizoen namens FC Eindhoven JO19-1 in duel met de inmiddels gestopte Bas Driessen van WODAN A1.

Onlangs kreeg Drabbels van de leiding van FC Eindhoven te horen, dat hij niet definitief mocht aansluiten bij de selectie van de eerstedivisieclub.¬†“Toen me dat werd verteld, was dat even stevig balen. Ik kon de motivatie van het trainen met O19 en nauwelijks wedstrijden spelen met de beloften niet meer opbrengen. En aangezien ik volgend jaar weer ga studeren, zag ik een hoger spelende amateurclub ook niet zitten”, verklaarde Drabbels zijn interesse in een terugkeer naar de club waar hij ooit begon.
Drabbels’ voormalige club- en teamgenoot¬†Niels Raaijmakers slaagde er wel in de stap naar de profs te maken. De linksback dwong het afgelopen seizoen via JO19-1 een basisplek af in het eerste elftal van FC Eindhoven.