Doordat ons eerste elftal zondag (13 mei, Moederdag) kampioen kan worden van de vierde klasse G, gaan selectie, staf en supporters die dag per touringcar naar de wedstrijd in en tegen Mariahout. Drie wedstrijden voor het eind van de competitie heeft WODAN 1 daar aan een overwinning genoeg voor de titel en promotie naar de derde klasse.
De touringcar, het exemplaar waarmee ook de selectie van Jupiler Leagueclub FC Eindhoven naar uit-wedstrijden gaat, vertrekt zondag tussen half één en één uur vanaf de parkeerplaats bij ons clubhuis naar Mariahout.
De bus biedt nog plaats aan ongeveer 20 supporters. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Direct na de wedstrijd, omstreeks 17.00 uur, keert de bus terug naar v.v. WODAN, waar de spelers bij het behalen van het kampioenschap worden ontvangen en gehuldigd door het bestuur en overige leden van de club.
Belangstellenden dienen zich per mail voor de bustocht naar en van Mariahout aan te melden bij Nico Bastiaans, voorzitter van Supportersvereniging WODAN: nico_bastiaans@hotmail.com

Met de KNVB werd donderdag in Aarle-Rixtel afgesproken, dat de bond spelers en club bij een kampioenschap een week later (20 mei, thuis tegen ASV’33) in het zonnetje zet.