Binnenkort is Neerlands kinderfeest der kinderfeesten er weer. Dan komen Sinterklaas en zijn gezelschap Zwarte Pieten weer naar ons land gevaren met een stoomboot vol pakketjes, cadeautjes en andere verrassingen.
De Sint is dit jaar echter enorm druk en hij heeft al laten weten, dat hij deze keer niet zelf bij WODAN kan zijn. Enkele speciaal voor WODAN geselecteerde Pieten doen onze club wel weer aan.
De voorbereidingen voor de zogeheten Pietenparty zijn al in volle gang en we kunnen alvast melden dat de Pieten op zaterdag 1 december bij WODAN aankloppen.
De Pietenparty is bestemd voor al onze Mini’s, alle spelertjes van JO8 en JO9 en de kinderen tot en met 8 jaar van onze senioren.
Om een inschatting te kunnen maken hoeveel kinderen we mogen verwachten, wordt een inschrijfformulier verstrekt dat uiterlijk zaterdag 17 november ingevuld in de brievenbus bij het wedstrijdsecretariaat moet worden gestopt. Nadere mededelingen worden verstrekt door onze Activiteitencommissie en via trainers en begeleiders van de diverse teams.
Uiteraard zijn papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes van harte welkom op 1 december. De bar zal die ochtend als altijd vroeg geopend zijn voor koffie, thee, warme chocomel of wat anders.
Vooraf aan het Sinterklaasfeestje (van 10.30 tot 12.00 uur) mogen de kinderen al hun schoen zetten in de kantine en zijn ze daarna nog bezig met andere activiteiten. Ook als wedstrijden eventueel worden afgelast, gaan de Sinterklaasactiviteiten gewoon door.
Om op de hoogte blijven, is het aan te raden om de website van de club, de Facebookpagina van WODAN en Uit en Thuis goed in de gaten te houden!