Hallo Krukels,

Na een week vol met polonaise, bier en worstenbroodjes kunnen nu echt alle pijlen gericht worden op het: ROALD HARKS 6 TEGEN 6 TOERNOOI op zondag 14 juni 2020.

Inmiddels lopen we richting de 20 ingeschreven teams! Een schitterend aantal, echter kunnen daar nog heeeeeeel veel teams onder alle (oud) leden van WODAN, ESV en WVVZ bij.

De dag begint met het voetbaltoernooi 6 tegen 6. Er wordt gespeeld op kleine velden (zaalvoetbal afmeting) met 5 veldspelers en 1 keeper. Zorg eventueel ook voor wisselspelers in je team, indien er spelers zijn met te kleine longen of kapotte enkels en spieren.

Na het toernooi gaan we verder met de bbq (optioneel). Alle spelers van de teams en alle (oud) leden van WODAN, ESV en WVVZ kunnen zich hiervoor opgeven. Kosten €15 pp.

We sluiten af met het kijken van het Nederlands elftal, zij spelen hun eerste wedstrijd op het EK, met aansluitend een feestje.

Om alles kort samen te vatten: bijzijn is meemaken! Zorg dat jij met je (oud) teamgenoten aanwezig bent om er een onvergetelijke dag van te maken. Natuurlijk behoort ook het komen kijken of het herinneringen ophalen met je (oud) teamgenoten tot de mogelijkheden, kom daarvoor gewoon naar het sportpark!

Inschrijven voor het toernooi en/of de BBQ kan via activiteiten.wodan@gmail.com
Geef hierin je teamnaam, de namen van de spelers en met hoeveel personen je eventueel wil deelnemen aan de bbq aan. Ook het los inschrijven voor de bbq is mogelijk via bovenstaand e-mailadres.

Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar.
Op zaterdag 13 juni vindt er een jeugdtoernooi plaats, informatie hierover wordt zsm kenbaar gemaakt.

Tot de 14e!
De activiteitencommissie