Beste krukels,

Vandaag komen we met een minder leuke, maar hopelijk te begrijpen mededeling: het Roald Harks toernooi 2020 gaat NIET door. De organisatie ziet geen mogelijkheid om in juni een feestelijk toernooi / re√ľnie / bbq door te laten gaan.

De gezondheid van Harks is in het verleden vaak reden geweest voor het maken van grappen, waar hij zelf het hardst aan meedeed, maar nu kunnen we geen grappen maken. Voor alle deelnemers, vrijwilligers en organisatoren staat gezondheid in deze tijd boven alles.

Er is echter ook een positief bericht te melden: de organisatie gaat er alles aan doen om in 2021 het Roald Harks toernooi alsnog te organiseren! Hoe, wanneer en in welke vorm wordt de komende maanden met alle betrokkenen besproken.

We hopen dan net zoals dit jaar (er waren al 20 teams ingeschreven en +/- 350 aanmeldingen voor de bbq) weer vele aanmeldingen te ontvangen.
Wat is er mooier om al je balkunsten en herinneringen een jaar te bewaren, eventueel aan te vullen, en deze in 2021 alsnog met en aan elkaar te vertonen?

Zodra we een datum en alle informatie voor het toernooi in 2021 hebben zullen we dit via de mail en Facebook communiceren. Voor nu rest ons nog te zeggen: blijf gezond en hopelijk tot 2021!

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben kunt u dit sturen naar het bekende e-mailadres: activiteiten.wodan@gmail.com.

Bedankt voor uw begrip en met sportieve groet,
Activiteitencommissie v.v. WODAN