Hallo Krukels,

Op zondag 14 juni 2020 gaat v.v. WODAN haar verenigingsleven op een passende manier afsluiten met het:

*ROALD HARKS 6 tegen 6 Toernooi*

Er gaat gespeeld worden op kleine velden (zaalvoetbalafmeting) met 5 veldspelers en 1 keeper. Dit is de kans om met je (voormalig) teamgenoten van ESV, WVVZ en WODAN nog een keer te schitteren.

Neem daarom contact op met die robuuste back van weleer, die goaltjesgetter die jouw team kampioen maakte, de snelle buitenspeler die altijd geblesseerd was of de stofzuiger die het middenveld bewaakte en vorm een team. Teams bestaan uit minimaal 6 spelers en maximaal 10 spelers.

Het volledige programma voor zondag 14 juni ziet er als volgt uit:

• 13.00 – 17.00 uur Roald Harks 6 tegen 6 voetbaltoernooi, voor de winnaars liggen er prijzen klaar
  • 17.00 – 19.00 uur BBQ, optioneel voor elke speler/team, kosten pp €15
  • 19.00 – 21.00 uur Pubquiz, optioneel voor elk team
  • 21.00 – 00.00 uur Gezamenlijke afsluiten en kijken Nederland – Oekraine

Voor wie bestemd?
Voor alle (oud) leden van ESV, WVVZ of WODAN (vanaf 18 jaar). Op deze dag kun je nog een keer samen een lekker balleke trappen, herinneringen ophalen en uiteindelijk de afsluiting van de verenigingen meemaken.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk via activiteiten.wodan@gmail.com
Geef hierin de namen van de spelers, je teamnaam en met hoeveel personen je wil deelnemen aan de bbq door.

Bel, app, facebook of facetime dus je (oud) teamgenoten bij elkaar en zorg dat jullie erbij zijn op zondag 14 juni. Het belooft een gezellige dag te worden met voetballen, muziek, entertainment en eten/drinken. Dit wil jij toch niet missen?! Bijzijn is meemaken!

Heren scheidsrechters: Einde wedstrijd en tot 14 juni!