De laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar 2018 is gelukkig winnend afgesloten. Mede dankzij de vrijwilligers die het veld sneeuwvrij hadden gemaakt kon worden afgetrapt tegen Dommelen en stond er uiteindelijk 2-0 op het scorebord. Hopelijk kan de weg omhoog in de stand van de derde klasse én binnen de club nu weer gevonden worden.

Nieuwjaarsreceptie

Op vrijdag 4 januari zijn alle leden en mensen die vv Wodan een warm hart toedragen welkom op de nieuwjaarsreceptie. Mede mogelijk gemaakt door Hot Corner in ons clubhuis. Aanvang vanaf 19.00 uur. Hopelijk wordt deze avond net zo druk bezocht als de laatste ALV.

Bezoek ook de website www.hotcorner.nl voor meer informatie over de mogelijkheden die hier geboden worden naast de kantinediensten die ze voor vv Wodan verzorgen.