Met ontsteltenis en groot verdriet heeft vv WODAN kennis genomen van het volkomen onverwachte overlijden van Roald Harks.
Clubicoon Roald Harks overleed op 18 november plotseling aan de gevolgen van een hartstilstand. Roald mocht slechts 45 jaar oud worden.

Ter nagedachtenis aan Roald wordt in het clubhuis een condoleanceregister geopend. Vanaf vanavond (dinsdag 19 november) om 18.00 uur is het condoleanceregister beschikbaar. Dan is er voor iedereen de mogelijkheid om dat te tekenen en/of een bericht achter te laten.

De afscheidsplechtigheid voor Roald vindt plaats op zaterdag 23 november om 14.00 uur in de Luxzaal van crematorium Rijtackers, Anthony Fokkerweg 150 in Eindhoven.
Aansluitend is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de kantine van Roalds zo geliefde v.v. WODAN, Sportcomplex Eindhoven Noord, Atletieklaan 1 Eindhoven.
De familie wenst zo veel mogelijk herinneringen aan Roald te verzamelen voor de toekomst. Ze verzoekt u uw persoonlijke herinnering te delen via:

We wensen familie en nabestaanden alle sterkte bij het dragen van dit enorme verlies.

Bestuur en leden vv WODAN