Wie na 1 augustus 2018 de kantine van vv WODAN betreedt, gaat worden begroet door nieuwe pachters. Soerinder Dataram (42) en Hans Fredriks (35) tekenden op 5 juli jl. een intentieverklaring waardoor zij de kantine van de club voor tenminste de komende vijf jaren gaan exploiteren.
“We komen met veel enthousiasme en energie om gezelligheid te brengen en om alle bezoekers gezond eten en drinken in de kantine van WODAN te serveren”, heeft het duo zich als doel gesteld.

‘Naar de zin maken’

Hans Fredriks is al enkele jaren een vast gezicht bij de club. Hij trainde de F-, E’tjes en is de vader van Chris Fredriks, afgelopen seizoen speler van onze JO10-2. Naast de nodige kennis van voetbal is Hans ook erg gepassioneerd over horeca. “Mijn insteek is het om het mijn gasten zo veel mogelijk naar de zin te maken”, zegt hij.

‘Goede sfeer’

Soerinder Dataram, die zijn zakenpartner leerde kennen via de school van beider kinderen, is een ondernemer die al vanaf zijn 21ste jaar in de horeca bezig is.
“Naast mijn passie voor lekker eten houdt ik ervan om een goede sfeer te creëren voor iedereen.”

De twee nieuwe exploitanten willen de kantine ook aanbieden voor feesten, partijen, vergaderingen of andere activiteiten.
Voor vragen kunt u bellen met Hans Fredriks (06-48861534) of Soerinder Dataram (06-38503631).

Opvolgers

Hans Fredriks en Soerinder Dataram zijn als pachter van de WODAN-kantine de opvolgers van Mirjam Frijters en haar team van De Derde Helft. Mirjam runde de kantine al als vrijwilliger in de tijd dat WODAN nog WVVZ was. Later nam de club haar in loondienst en de laatste jaren was Mirjam als pachtster aan WODAN verbonden.

Het bestuur van v.v. WODAN bedankt Mirjam Frijters en haar team voor alle inzet en goede zorgen in de afgelopen jaren.
De club kijkt met vertrouwen uit naar de samenwerking met Hans en Soerinder en wenst de nieuwe exploitanten veel succes en plezier toe.