Positieve geluiden, een boetevrij januari en enthousiaste vrijwilligers. Alle reden om weer positief naar de toekomst te kijken.

Projectgroep
Op de achtergrond is een projectgroep met vertegenwoordigers van de gemeente, Nieuw Woensel en WODAN druk bezig met de toekomst. We hopen dat de leden van Nieuw Woensel binnenkort ‘ja’ gaan zeggen tegen de verhuizing naar ons mooie sportpark. Als dat gebeurt (dat weten we na 19 februari) zal de projectgroep iedereen uitgebreid gaan informeren.

Vrijwilligers
Er blijkt veel enthousiasme te zijn onder de vrijwilligers van WODAN om de schouders eronder te gaan zetten. Zowel nu als straks in de nieuwe club. Zo draaien we de kantine al een tijdje in eigen beheer. Meer handen zijn trouwens van harte welkom!

Boetevrij
De acties die we zijn gestart om het aantal boetes te verminderen blijken succesvol te zijn. Met trots kunnen we melden dat de maand januari boetevrij was evenals het eerste weekend van februari. Laten we zo doorgaan mensen!

Eindtoernooien
Zoals al eerder gemeld komen er eindtoernooien aan om v.v. WODAN op een goede manier samen af te sluiten. Op zaterdag 13 juni voor de jeugd en op zondag 14 juni voor de senioren. Noteer het alvast in je agenda!

Op naar een mooie toekomst!