De voorbereidingen zijn in volle gang, de aangekondigde verrassing is geregeld, dus op woensdag 17 oktober is WODAN helemaal klaar voor zijn Mini Knuffeldag.
Initiatiefnemer Saïd El Hassnoui, coördinator van onze JO8/JO9, is met een groot  aantal vrijwilligers, ouders en kinderen op pad geweest om jonge aankomende voetballertjes en hun ouders via flyers en posters te wijzen op de Mini Snuffeldag.
Er is al behoorlijk op gereageerd, maar de woensdagmiddag in de herfstvakantie kan nóg vrolijker, leuker en gezelliger worden als er nog meer kinderen van 4, 5 of 6 jaar die willen leren voetballen zich aanmelden.
Saïd en zijn crew hebben nog plek.
Dus leden van WODAN, trainers, ouders en kinderen: wijs vriendjes, vriendinnetjes, mensen met jonge kinderen op je school, je werk of in je straat op de Mini Snufelldag en laat ze zich aanmelden.
Dat kan via een mail naar
snuffeldagwodan@gmail.com