Vorige week startte het kalenderjaar 2019 bij vv Wodan met de nieuwjaarsreceptie. Helaas niet zo druk bezocht (een gemiste kans) maar daarom niet minder gezellig.

Een aantal leden van vv Wodan (al dan niet met een ESV-/WVVZ-achtergrond) werden gehuldigd vanwege hun jarenlange lidmaatschap van de club. Jammer genoeg waren de heren Van Deventer en Jansen niet aanwezig maar Dirk Jan Aertse werd afgelopen vrijdag 4 januari 2019 terecht in de bloemetjes gezet om zodoende zijn 50 jarig jubileum te vieren.

Iets meer dan 50 jaar geleden meldde Dirk Jan zich aan bij de voetbalvereniging ESV toen nog spelend aan de Boschdijk en wat later op een van de velden van Woensel. Dirk Jan zijn ouders vonden de afstand naar de training op de donkere winter avonden eigenlijk te ver en zo kon het gebeuren dat Dirk Jan door een van de Jeugdleiders 2 keer per week werd opgehaald en weer thuis gebracht, jawel achterop de fiets .

Dirk Jan had zeker het nodige talent en wist als spits vaak het net te vinden. Zo doorliep hij de jeugd teams van C1 tot en met A1. In de senioren stokte het echter mede door chronische rugproblemen vanaf het 2e elftal. Hierna heeft Dirk Jan op wat lager niveau nog zijn wedstrijdjes gespeeld alvorens hij zich ging toeleggen tot de ondankbare taak van het leiden van wedstrijden. Hij volgde diverse scheidsrechters cursussen en was elk weekend op een van de velden van ESV en later van Wodan te vinden om een wedstrijd te fluiten. Dirk Jan heeft van scheidsrechteren uiteindelijk zijn hobby gemaakt waardoor hij toch nog steeds betrokken is gebleven bij het voetballen. Wij bij Wodan hopen dan ook dat we nog lang en vaak een beroep op Dirk Jan mogen blijven doen.

Proficiat Dirk Jan.

Met betrekking tot de perikelen van de club van de afgelopen tijd wist de laatste voorzitter te melden dat er gelukkig wel weer een nieuw bestuur zit aan te komen en dat de werkelijke presentatie van de nieuwe hoofdsponsor hopelijk ook niet lang meer op zich laat wachten.

Wat rest… Iedereen die de club lief heeft;
Een gezond en sportief jaar toegewenst!