Toernooien 2020

Inmiddels zijn er weer meerdere toernooien voor 2020 bekend. Hieronder een link naar het overzicht met data en verenigingen (in de regio) waar de toernooien gehouden worden.
Ga binnen je team alvast na of je een toernooi wil voetballen en zorg ook dat er genoeg spelers én ouders zijn die op de dag van het toernooi aanwezig kunnen zijn.
De toernooien in onderstaande lijst raken snel vol en kunnen zelfs al vol zijn. Voor inschrijvingen en vragen kun je het beste mailen naar het mail-adres in de laatste kolom van het overzicht. Breng na bevestiging van de club die het toernooi organiseert ook de hoofdleider van jouw leeftijdscategorie op de hoogte.

Toernooien_2020_Versie-2019-12-26

Voor andere vragen of wil je Wodan-teams uitnodigen voor een toernooi, stuur dan een mail naar wodanjeugdtoernooi@gmail.com.