Het voetbaljaar 2019 op de velden van VV Wodan is ook weer begonnen. Afgelopen weekend werd ons complex door ruim 50 teams uit Nederland, Belgiƫ en Duitsland bezocht.

Zaterdag 12 Januari
Op zaterdag werd er een door JOER International en VV Wodan georganiseerd JO11-toernooi gehouden waar 24 teams voor waren ingeschreven.
Na de poule-wedstrijden en de kruisfinales werd de finale onder de brandende lichten gespeeld door Zwaluwen Utrecht 1911 en SV Lelystad ’67.

Op de foto nemen de Utrechters de tweede prijs mee naar de kleedkamer en staan de Flevolanders klaar om de hoofdprijs in ontvangst te nemen.

Zondag 13 Januari
Vandaag werd er (helaas ook weer in de regen) begonnen aan het JO09-toernooi waar maar liefst 32 teams deel aan namen.
Onder het toeziend oog van scouts van onze Eindhovense landskampioen PSV en de Rotterdamse concurrent Feyenoord bleef het een natte dag waar in de ‘Hot Corner’ toch wel weer de warmte opgezocht kon worden.
Omdat het niveau in sommige poules aardig gelijk was, moest er flink gerekend worden voor de plaatsbepaling richting de finales.

Met een vertraging van een klein half uurtje werd de finale gespeeld tussen A.S. ’80 en alweer Zwaluwen Utrecht 1911.
Dit keer wisten de Domstedelingen wel aan het langste eind te trekken en nam de club voor de tweede keer dit weekend een mooie prijs mee naar huis.

We willen iedereen bedanken die deze dagen mede mogelijk hebben gemaakt: Scheidsrechters, kantine-, keuken- en BBQ-personeel, accommodatie- en klusgroepmedewerkers en natuurlijk de clubs die ook hun positieve bijdrage geleverd hebben.

Tot een volgende keer!

Toernooicommissie VV WODAN