Afgelopen dinsdag bereikte ons het bericht over het overlijden van Ad Wouters, een gewaardeerd lid binnen W.V.V.Z. & trouwe supporter van v.v. Wodan.

In het oorlogsjaar 1942 werd hij als keeper lid van W.V.V.Z. en ondanks een aanbieding van PSV bleef hij lid van onze vereniging. Begin 2018 werd zijn 75-jarig jubileum gevierd. Tot en met vorig seizoen kwam Ad nog regelmatig de A1 en het eerste bekijken maar helaas liet zijn gezondheid dat dit seizoen niet meer toe. Ad is 86 jaar geworden

Wij als vereniging zijn bedroeft door het overlijden van Ad en willen de familie, vrienden en kennissen veel sterkte wensen in deze moeilijke periode.

Het afscheid van Ad Wouters is vrijdag 25 oktober om 14.00 uur in crematorium Rijtackers, Anthony Fokkerweg 150.

v.v. Wodan