Als v.v. WODAN willen we graag een (financieel) gezonde, gezellige en sportieve club zijn. Dat lukt alleen maar als we daar samen aan werken, bestuur, vrijwilligers, trainers en spelers.

Wat verwachten we van jullie?

• Betaal netjes en op tijd je contributie. Die contributie hebben we hard nodig om de vereniging draaiende te houden.
  • Voorkom administratieve boetes. Zorg dat de administratie van je team op orde is. Blijf niet zomaar weg bij wedstrijden. Neem contact op met je coƶrdinator bij vragen of problemen.
  • Voorkom gele en rode kaarten. Speel sportief. Probeer gele en rode kaarten te voorkomen. Dit leidt tot boetes voor de club en jezelf.
  • Help elkaar. Spreek je medespelers of coach aan als het fout dreigt te gaan. Maar kijk ook zeker eerst naar jezelf šŸ™‚

De KNVB accepteert geen voetbalclubs meer die over de schreef gaan. Afgelopen seizoen hebben we zoveel boetes gekregen dat de KNVB – geheel terecht – van ons verwacht dat we dit gaan aanpakken.

Wij denken dat we dit met zijn allen kunnen oplossen. Maar we willen ook duidelijk zijn. Dit is geen vrijblijvend verzoek. Voor spelers en trainers die zich niet aan bovenstaande punten houden is geen plaats meer bij v.v. WODAN.

Laten we er samen voor zorgen dat de KNVB ons snel weer is vergeten en dat we de gezonde, gezellige en sportieve club worden die we allemaal graag willen zijn!

v.v. WODAN