Beste sportieve leden van v.v. WODAN,

Maandag 5 augustus 2019 hebben we een bijeenkomst gehad met de nodige leiders van de junioren en senioren teams. Met vreugde kunnen wij mededelen dat we met veel enthousiasme het nieuwe seizoen ingaan.

Nog niet iedereen is terug van vakantie maar we zijn druk bezig op de achtergrond om zaken geregeld te krijgen zodat iedereen het nieuwe seizoen vol goede moed kan aftrappen.

Het is geen geheim dat WODAN nog de nodige (financiële) uitdagingen kent, waarvan een aantal van de bekende weg van de lange adem zijn. Hierin krijgen we ondersteuning en de tijd van de gemeente om deze uitdagingen als vereniging het hoofd te bieden.

Daarin is jullie steun en inzet van cruciaal belang. Denk je zelf of ken je iemand die een steentje bij kan dragen aan onze club, op welke manier dan ook, laat het ons weten.

We hopen dat men de verantwoordelijkheid weer op zich weet te nemen om samen van Wodan een nog mooiere en financieel gezonde vereniging te maken.

Vanuit het bestuur en alle organisatoren wensen wij u het komend seizoen veel voetbalplezier en sportiviteit toe. Laten we er met z’n allen een goed jaar van maken en de naam v.v. WODAN positief in beeld brengen.

We zijn te benaderen via info@vvwodan.nl.

We drinken graag een kop koffie met u.

Peter Verhappen
Samad Bouali