Zoals eerder te lezen is geweest, heeft er zich de afgelopen tijd een nieuw jeugdbestuur gevormd. Het tweede lid daar deel van uitmaakt is Jeremy Maas. Hij stelt zich bij deze voor:

Mij naam is Jeremy Maas
Eerste jaar actief binnen Wodan en trainer van de JO15-1  en speler in het 4e ( vrienden elftal ) .
Hier voor jaren lang bij de Woenselse boys actief geweest als speler en trainer daar diverse teams kunnen trainen.
Ik ben er trots op dat ik gevraagd ben voor het nieuwe jeugdbestuur en zal mij hier voor 100% ingaan zetten.
Ik wil samen met de andere leden van het jeugdbestuur mij kennis over voetbal delen en van uit daar onze visie bepalen.
Mijn doel is ook om samen met het jeugdbestuur de jeugd van wodan op een nog hoger niveau te krijgen.
En voor rust te zorgen binnen de club hier heb ik ook alle vertrouwen in.
Foto van de JO-15-1.

In het midden sta ik (langs aanvoerder van JO15-1 Athman Mohamed).