Hoe nu verder met v.v. WODAN? Dat is de vraag na de bijzondere algemene ledenvergadering van 3 oktober.

We hebben een aantal openstaande posities en die willen we natuurlijk zo snel mogelijk gaan invullen. Heb jij belangstelling om WODAN vooruit te helpen, meld je dan aan!

Peter Verhappen (penningmeester a.i.) en Timo van den Berg (ledenadministratie) zijn binnenkort speciaal aanwezig in het clubhuis om met jou in gesprek te gaan en jouw eventuele vragen te beantwoorden.

• Op donderdag 10 oktober tussen 20.00 en 22.00 uur
  • Op maandag 14 oktober tussen 20.00 en 22.00 uur

Wat zoeken we onder meer?

• Een nieuwe voorzitter en secretaris
  • Eventuele andere bestuursleden
  • Mensen voor de sponsorcommissie
  • Vrijwilligers voor de kantine
  • Een coördinator voor jeugdzaken
  • Wedstrijdsecretariaat
  • Zaterdag- en zondagdienst
  • Trainers

Heb je al eerder vragen, dan kun je ook mailen naar penningmeester@vvwodan.nl of ledenadministratie@vvwodan.nl.

Alle initiatieven om de club verder te helpen zijn welkom. We willen jullie wel vragen om alle initiatieven te laten lopen via Peter en Timo. Zodat we als club één richting op wandelen.

Er komt een nieuwe tijd aan voor WODAN met nieuwe en andere acties die moeten worden ondernomen. Het zou mooi zijn als er ook nieuwe mensen op gaan staan die de club vooruit willen helpen.

Hoor jij daarbij? Meld je dan aan! Kom op 10 of 14 oktober naar het clubhuis of mail naar penningmeester@vvwodan.nl of ledenadministratie@vvwodan.nl.