Matchpoint

Het is allemaal leuk en aardig hoor, al die trainingen, evenementen, spannende selectiemomenten, beker-, oefen- en competitiewedstrijden, maar er is en blijft niks leukers dan een kampioenschap behalen. En vieren.
En als je dat als club dan – waarschijnlijk – ook nog mag doen met je eerste elftal, dan trek je wat registers open en doe je wat meer dan wat je zou doen als je kleurloos ergens in de middenmoot meedeint.
En zo is het dus met Uit en Thuis nummer 17 van dit seizoen. Er staat weer van alles in. Van leuke en soms ook verrassende Inkoppertjes tot een vooruitblik op de laatste fase van de jeugdcompetities.

Kika spreekt

En van een herinnering aan allang geldende beleidsbepalingen omtrent alcoholgebruik tot een aankondiging van een gastoptreden van Oranje-international Kika. De Leeuwin komt woensdag bij WODAN  meiden enthousiast maken voor vrouwenvoetbal. Meld je ervoor aan, is onze suggestie. Altijd leuk om van een echte topper te horen wat erbij komt kijken om tot de Europese top uit te groeien.
Zover reiken de ambities van WODAN niet. Zelfs de ambities van onze hoofdmacht, ons uithangbord, onze magneet – WODAN 1 – zijn veel bescheidener.
Maar toch is WODAN 1 onze hoofdmacht, toch spelen daar de beste voetballers die de club rijk is. En die hebben er alles aan gedaan, ze hebben geknokt, stormen getrotseerd, zijn wekelijks aan de bak genmoeten en staan volkomen onverwacht op de drempel van een kampioenschap en daarmee naar een promotie naar de derde klasse.
Na de zwaarbevochten zege donderdag op ASV’33 is het matchpoint voor Abdul en zijn selectie. Zondag winnen bij Mariahout en de buit is binnen.
Uit en Thuis legt er in nummer 17 al wat nadruk op, maar Uit en Thuis wordt EXTRA leuk als WODAN 1 zondag echt de Beste van 4G blijkt te zijn. We zijn er helemaal klaar voor.