Zondag 17 februari staat in het teken van de kleding van onze vaandelteams. Op deze dag verwelkomen wij de nieuwe sponsor JUMBO en spreken dank uit in het vertrouwen welke zij geven aan v.v. Wodan. De gladiatoren van beide elftallen dragen met trots hun nieuwe outfit!

Ook in de resultaten van de afgelopen periode in de 3e klasse D is dat gebleken. Uit de laatste 4 competitiewedstrijden heeft ons eerste elftal 9 punten behaald waarvan drie bij de koploper SV Valkenswaard en drie belangrijke bij directe concurrent vv Hapert.

Voor het eerste staat de eerste thuiswedstrijd van 2019 op het programma:

Kom allen onze teams aanmoedigen en hopende op een mooie dag. Kijkende naar de weersverwachtingen schijnt de zon volop over ons sportpark van de plaatselijke v.v.

Wij verwelkomen op deze dag onze supporters en ook de gasten uit Bladel en Reusel. Wij hopen op attractieve en sportieve wedstrijden.