De verwachtingen stijgen, de temperatuur loopt op, maar van kampioenskoorts is bij vv WODAN totaal geen sprake.
Bij WODAN 1, koploper in de vierde klasse G, mag en kán (nog) geen kampioenskoorts ontstaan. Gewoon, omdat het ten strengste verboden is om het woord …. ook maar in de mond te nemen. Misschien dat we het ‘verboden woord’ over een paar weken, halverwege de ‘nog lange weg’, durven te benoemen. Maar nu nog even niet. Eerst Boskant thuis. Altijd lastig.
Bij onze jeugd kán de kampioenskoorts niet heersen. Gewoon, omdat er (nog) geen team in aanmerking komt voor een titel of promotie.
Wel heerst er lichte degradatie- c.q. nacompetitiestress. Dat krijg je als er nog maar één strohalm is om aan vast te klampen.
Uit en Thuis nummer 13 van de tweede jaargang kent geen koorts. En ook geen stress. Uit en Thuis ademt gewoon rustig verder, houdt het hoofd koel en het koppie erbij. Zaterdag nieuwe kansen, zondag een nieuwe ronde. Met een echte ‘kampioenskraker’ op een groot tv-scherm en een BBQ voor wie het allemaal in de eigen 3e Helft wil meemaken.
Berg je spullen op in het tassenrek, klamp je vast JO19-1, veeg het angstzweet van je voorhoofd, proef een biertje en kom er gezellig bij met z’n allen.
Hup WODAN 1, Come On PSV.