Van alles dat de afgelopen week in en om WODAN gebeurde is  al verslag gedaan. Of in ieder geval is van heel veel al met iedereen gedeeld.

Maar achter de schermen en ver buiten onze velden gebeuren ook dingen die onze club raken en die best mogen worden benoemd. De redactie beoordeelt het echter  als ‘beter’ om berichtgeving daarover uit te stellen tot we concreter kunnen zijn.
Hebben we jullie belangstelling gewekt? Mooi zo. Blijf daarom de website in de gaten houden en volg Uit en Thuis dan maar op de voet. Als er wat concreets is, dan melden we dat.

Niks te beleven

Deze Uit en Thuis heeft weinig tot niks te melden omdat van alles al in woord en beeld verslag werd gedaan. Van darts tot WODAN 1, van oefenwedstrijden tot competitieduels die winst en verlies opleverden. 
Verder gebeurde er nagenoeg niks en ook komend weekend is er bij WODAN niks te beleven. WODAN sluit zijn deuren voor enkele dagen, de WODAN-leden zoeken hun carnavalsvertier elders en pas woensdag komt de club weer enigszins tot leven.

Lampegat

Naar verluidt anders dan in het verleden, toen ESV en WVVZ nog als zelfstandige clubs bestonden, doet WODAN met carnaval niet aan carnaval.
Er wordt op de club niet ingedronken om daarna gezamenlijk en lollig uitgedost Lampegat in te trekken. We blijven thuis of gaan uit. 

Daarom doet Uit en Thuis er voor deze keer een grote strik om, we behangen het clubhuis met slingers en we laten iedereen lekker buiten de deur feesten.

‘Heel’ Uit en Thuis

Volgende week weer een ‘heel’ Uit en Thuis. Met een vooruitblik op de topper tegen EMK, met misschien wel een Pupil van de Week, met bespiegelingen over onze jeugdselecties en nieuws over ‘Patje’ en een voormalig selectielid.
En als we concreet kunnen zijn, met nog meer.

Voor nu: strik erom, polonaise en feesten!