Het had al veel eerder moeten gebeuren en we hadden natuurlijk ook graag al veel eerder ‘Hallo’, ‘welkom’ en ‘hartstikke bedankt’ willen zeggen tegen onze nieuwe hoofdsponsor JUMBO.
Eerst kwam dat er door misverstanden echter niet van en daarna haalde een bestuurlijke crisis helaas een streep door alle goede intenties.

Eindelijk, eindelijk

Maar op zondag 17 februari was het dan toch eindelijk wel zover. Eindelijk, eindelijk, eindelijk. Een half jaar na het eerste akkoord en vier maanden nadat aan de belangrijkste voorwaarden werd voldaan presenteerde de selectie sponsor JUMBO met volle overgave aan de eigen aanhang.
Dat deden WODAN 1 en WODAN 2 door in thuiswedstrijden tegen respectievelijk Reusel Sport 1  en Bladella 2 aan te treden in hagelnieuwe kleding die vier JUMBO-filialen mogelijk maakte.
Beide selecties traden zondagmorgen al bijtijds aan voor een korte fotosessie waar JUMBO´s manager Matty Geven van filiaal Biarritzplein zich bij aansloot.  Het resultaat ervan is te zien op de homepage van de website en hieronder. Matty staat in het midden, in wit shirt.

WODAN 1 presenteert zich met JUMBO-filiaalmanager Matty Geven (midden) in de nieuwe kleding aan het thuispubliek. Op de foto ontbreken assistent-trainer Mimoun Saoudi en aanvoerder Danny Renders.

De fotosessie was een onderdeel van een dag die voor een belangrijk deel in het teken stond van hoofdsponsor JUMBO.  Voor zowel WODAN 2 als WODAN 1 was het de eerste keer dat in de nieuwe sponsorkleding in eigen huis wordt aangetreden. Een lunch, een wedstrijdje latjetrap in de rust tussen vijf spelers van Reusel Sport en WODAN JO15-1 en een ‘afterparty’ na afloop maakten de ‘sponsordag’ af.

Bij de presentatie voor eigen publiek verraste WODAN 1 door middenmoter Reusel Sport met 3-2 de baas te blijven. Eerder dit seizoen werd in Reusel nog een smadelijke 8-1 nederlaag geleden.

Sep Drabbels

Derde zege op rij

De overwinning op Reusel Sport was de derde overwinning op rij voor de ploeg van trainer Abdul Nassoh en diens assistent Mimoun Saoudi. De negen punten die de drie zeges opleverden brachten WODAN 1 naar de elfde plek van de ranglijst van de derde klasse D. Aan het einde van het seizoen is die klassering voldoende voor handhaving. De winnende goal kwam zondag van de voet van Sep Drabbels . De andere twee goals werden gemaakt door Bart Reijnders (1-0) en Romano Schalks (2-1).
Komende zondag treedt WODAN 1 opnieuw voor eigen publiek aan. Dan is Spoordonkse Boys de tegensatdner in wat een ‘zespuntenduel’ mag heten. Spoordonkse Boys, dat zondag verraste met een afgetekende 4-1 zege op Tivoli, staat direct onder WODAN op de tiende plek gerangschikt.
Eerder op de zondagmiddag maakte WODAN 2 een minder goede beurt. De van pijntjes en andere ongemakken aan elkaar hangende reserves werden met 0-7 aan de kant gezet door Bladella 2.