Vorige week was het rustig op ons sportpark. Dat had grotendeels te maken met de Eindhovense marathon.
Er waren maar weinig wedstrijden en degene die wel plaats vonden werden helaas niet goed afgesloten. Het eerste speelde de derby in en tegen Acht en verloor met 2-1. Acht werd daarmee de nieuwe koploper in de 4de klasse.
Komende zondag staat om 14.30 uur alweer een pittige tegenstander te wachten. De nummer twee van de competitie, Riethoven, komt dan op bezoek in Woensel. Hopelijk worden dan wel weer de drie punten in Eindhoven gehouden.

Daarvoor speelt vandaag, zaterdag, de JO19-1 hun eigen derby. Het bekerduel van ons hoofdklasseteam tegen SV Unitas ’59 dat een klasse hoger uitkomt in de 4de divisie begint om 14.45 uur. De kantine is weer open dus de koffie staat tegen die tijd in ieder geval klaar.

Voor de supporters die wat vroeger wakker zijn, is het een aanrader om rond 10.15 uur al op ons sportpark aanwezig te zijn. De talenten van JO10-1 spelen dan namelijk ook een bekerwedstrijd tegen leeftijdsgenoten van VOAB uit Goirle. Met attractief en verzorgd voetbal is de volgende ronde natuurlijk het doel.

Prettig weekend allemaal!