Helaas is handhaving in de derde klasse niet gelukt en zal het doel van komende seizoen weer promotie moeten zijn.

Sommige selectiespelers nemen (voetballend) afscheid van vv Wodan en ook de trainer gaat bij een andere club zijn carrière voortzetten. Het laatste woord is aan hem:

Beste allemaal,

Hierbij wil ik iedereen bedanken die de afgelopen jaren betrokken is geweest bij Wodan.

Het is triest dat we ons niet konden handhaven in de derde klasse. Ik heb er in ieder geval alles aangedaan.

Gelukkig hebben we verleden jaar een geweldig jaar gehad, met kampioenschap en promotie als beloning. Daar kijk ik dan ook veel liever op terug. En ook op mijn jaren met diverse jeugdteams en in de omgang met iedereen binnen Wodan.

Ik wens de club en iedereen daaromheen succes in de toekomst.

Abdul Nassoh