De hoogtepunten waren schaars het afgelopen weekend en ook meevallers waren op de vingers van één hand te tellen. Het aantal teleurstellingen was groter, met de 0-1 nederlaag van een zich herstellend WODAN 1 achteraf als de grootste.

A1-speler Furkan Nas (12) mengt zich in een duel met spelers van Wilhelmina Boys. Aanvoerder Niels Reijnders en Max Nijst (rechts) kijken toe.

Ons eerste elftal presenteerde zich zondag tegen Wilhelmina Boys heel wat beter dan een week eerder, toen het door Reusel Sport met 8-1 werd afgeschminkt. Maar hoe hard de ploeg ook werkte om het geschonden blazoen te zuiveren en hoe lang WODAN 1 ook meer dan gelijkwaardig was aan de tricolores uit Best, een beloning kon niet worden opgestreken.
Met 11 tegen 10 werd WODAN tien minuten voor tijd op 0-1 gezet en die tegenslag kwam de formatie van Abdul Nassoh niet meer te boven. (Meer over de wedstrijd van WODAN 1 elders op de site)

Keeper Deniz Kalender ziet 10 minuten voor tijd geen kans om de bal uit zijn doel te houden en WODAN 1 voor een 0-1 achterstand te behoeden.

Vrijgezellenfeestje

Onze reserves kopieerden de uitslag van het vaandelteam door in eigen huis met 0-1 onderuit te gaan tegen runnerup Unitas’59.
Ondanks dat VR1 het vrijgezellenfeestje van teamgenote Daphne nog in de benen had, nestelde het zich dankzij een 1-1 gelijkspel tegen Heeze/DOSL in de middenmoot van de vijfde klasse. ‘Het lelijkste hakballetje aller tijden’, zoals trainer Richard Horden het omschreef, leverde de 0-1 op. Uit een vrije trap van Sharon zorgde Lucy voor de gelijkmaker.

Jeugdteams

Op een zomerse zaterdag waren momenten van schittering voornamelijk bij de jongste jeugdteams te noteren. Met alleen een meevaller (2-2) van JO17-1 tegen koploper Best Vooruit bleef vooral het ‘hogere’ segment achter bij de rest, maar deze keer maakte ook de middenbouw een buiging.
JO11-1 leed bij Nuenen zijn eerste nederlaag, de 2-1 nederlaag van JO13-1 bij Budel (2-1) was na twee overwinningen op rij zelfs het eerste puntenverlies.

Dreumesen

De beste resultaten kwamen zaterdag weer uit de rangen van onze jongste dreumesen. JO8-1 bleef met 4-2 baas over het Bossche BLC en JO8-2 hield de punten voor de vijfde keer op rij in eigen huis. Deze keer werd De Valk JO8-1 na een lang spannende partij met 9-6 geklopt.
Voor JO8-3 duurde het duel met EMK een kwart wedstrijd te lang. In de laatste fase werd een 5-4 voorsprong toch nog ruim uit handen gegeven; 5-8.

Telraam

De meeste fonkeling leverde onze JO9-4. Dat hoefde niet eens op volle kracht te gaan om de doelpuntenmachine op volle toeren te laten draaien. Bij Geldrop stapte het team van trainer Nouredine met een 2-23(!) monsterscore van het veld. Daar moet wel een telraam aan de kant hebben gestaan.
J09-4 begon voortvarend en stond door een hattrick van Younes al na 5 minuten met 3-0 voor. De verdediging met Badr – ‘de Sergio Ramos van JO9-4’ – Asad en Kaan was ijzersterk en op het middenveld heerste Achilles, die ook nog doelpuntje meepikte.

Tien (10) goals

Na rust, en al met een voorsprong in dubbele cijfers op zak, maakte JO90-4 er nog een groter feestje van. Spits Younes ging even keepen, maar die switch kon hem niet van tien (10) goals afhouden. Enoch bleef met 9 treffers maar net achter en ook Abel wist nog het net te vinden.

JO9-4 scoorde 23 keer bij Geldrop. Onder v.r.n.l topscorer Younes, Mark, Badr en Abel. Boven v.r.n.l. Kaan, Asad, Achilles en Enoch.

JO9-1 behield zijn ongeslagen status, al kwam het tegen het gemiddeld wat oudere De Valk JO10-1 niet verder dan 3-3. JO10-2 was tegen Geldrop niet te stuiten. Tegen de groenwitten werd het 14-2.

Overgave

JO11-1 werd bij Nuenen op de vingers getikt. “Die cijfers (8-3) liegen er niet om”, gaf trainer Mark Gilsing zich over. “Er is werk aan de winkel.”
JO13-1 sloot de semi-topper tegen Budel af met een 2-1 nederlaag; het eerste (punten)verlies deze competitie. Na 1-1 met rust kwam C1 de 2-1 achterstand ondanks de nodige kansen niet meer te boven. “Iedereen weer met beide voetjes op de grond”, constateerde trainer Bryan Buffing.
JO15-1 ging er genadeloos met 0-6 af tegen de reserves van OJC Rosmalen. Het team van trainer Sam Zoetmulder weet na drie wedstrijden al dat het fors aan de bak zal moeten als het wil blijven meedoen in Hoofdklasse H.

Safouane Bouali (tweede van rechts) heeft uitgehaald voor zijn eerste van twee treffers uit een vrije trap.

Vrije trappen

Daar was JO17-1 na twee nederlagen al van doordrongen, maar het gelijkspel (2-2) zaterdag tegen koploper Best Vooruit toonde aan dat er best wat meer in zit. Beide doelpunten kwamen van de voet van Safouane Bouali, die twee keer een vrije trap vlekkeloos in de touwen stuurde.

Safoune Bouali wordt achtervolgd door een speler van Best Vooruit.

Het uit de vierde divisie teruggestuurde JO19-1 kon de hoge verwachtingen weer niet waarmaken. In een warrig geleide wedstrijd zat het het team zowel tegen als mee, maar doordat enkele bepalende spelers hun gebruikelijke niveau niet haalden, ging Bladella er met de volle buit vandoor: 2-4. Beide goals, één met de hand, één met de voet, kwamen op naam van Melvin Pluym.

Twee goals van Melvin Pluym waren onvoldoende om een nieuwe nederlaag van JO19-1 te voorkomen. Nu was Bladella met 2-4 te sterk.