Het is nog een tijdje weg, maar wel goed om vast in de agenda te noteren: de drie gladiatoren Mark Coolen, Dave Voogt en Rick van Dongen, hebben vrijdagavond 28 september gekozen om afscheid te nemen als selectiespelers van de WODAN-selectie.

Op die avond komt het trio met een aantal door hen zelf gekozen oud-team- en/of -clubgenoten binnen de lijnen voor wat onderlinge wedstrijdjes van maximaal 25 minuten.

Lang

Mark, Dave en Rick maakten allemaal lang deel uit van de selectie en afgelopen seizoen leverden de aanvoerders Mark en Dave en linksback Rick een belangrijke bijdrage aan het kampioenschap en de promotie van WODAN 1 naar de derde klasse.
Het afscheid en de afsluitende feestavond worden mede mogelijk gemaakt door het clubbestuur en de Supportersvereniging van WODAN.

Leden van Verdienste

Na het behalen van het kampioenschap en nadat ze hun afscheid hadden aangekondigd werden Mark, Dave en Rick voorgedragen als leden van verdienste  van de club. Die benoeming gaat waarschijnlijk plaatsvinden tijdens de Algemene Ledenvergadering van de club. Die vindt plaats in november.