Sinds 10 oktober 2017 hangen op ons complex vier camera’s die gericht zijn op de directe omgeving van de kleedkamers, het wedstrijdsecretariaat en het magazijn.
De bedoeling is dat onze eigendommen en die van de leden ermee worden bewaakt.

Beelden op tv-scherm

Het bestuur heeft hiervoor gekozen in de hoop dat dit leidt tot verbetering van de veiligheid van de aanwezige leden en vrijwilligers en dat diefstal kan worden voorkomen. De vier camera’s geven beelden die rechtstreeks op het tv-scherm op het secretariaat te zien zijn en die worden opgenomen.

De club is de afgelopen maanden met enige regelmaat geconfronteerd met diefstal van kleding en andere waardevolle spullen. Uiteraard betreuren wij dat ten zeerste, maar het is onmogelijk om daar enige aansprakelijkheid voor te  aanvaarden. Geen enkele vereniging doet dat.

Lever in of geef in bewaring

Met het aanbrengen van camera’s hopen wij dat de veiligheid wordt verbeterd. We blijven echter iedereen oproepen geen waardevolle spullen in de kleedkamer achter te laten, maar deze voor aanvang van een training of wedstrijd in te leveren bij de trainer/leider dan wel in bewaring te geven op het wedstrijdsecretariaat.

Wij rekenen op ieders begrip voor dit besluit.

Harrie van de Ven,
 voorzitter v.v WODAN