Beste supporter van v.v. WODAN

Ja ja, v.v. WODAN heeft een eigen supportersvereniging! Als supportersvereniging steunen wij alle elftallen van onze club. Deze ondersteuning kan van alles zijn. Zoals het verzorgen van een presentje voor periodekampioenen. Of het in het zonnetje zetten van de Pupil van de week.

Jaarlijks organiseren wij ook ons bekende 7 x 7 toernooi met aansluitend een barbecue en een gezellig feest voor groot en klein. We werken samen met de activiteitencommissie om te komen tot een gezellige en vooral benaderbare vereniging voor iedereen.

Om dit te kunnen doen hebben we natuurlijk leden nodig. Voor het minimale bedrag van € 20 per seizoen hoor je al bij een van de mooiste supportersverenigingen van Nederland!

De contributie van de supportersvereniging (€ 20) kun je overmaken op rekeningnummer NL49 INGB 0009 5625 62 onder vermelding van je naam en adres.

Word dus lid van onze supportersvereniging en steun deze mooie club!