Naar inschrijfformulier →

Aanmelden bij v.v. WODAN kan via ons digitale inschrijfformulier. Lees, voordat je de aanmelding maakt, eerst onderstaande informatie door!

Lidmaatschap

Het lidmaatschap geldt voor het volledige seizoen. De contributie is ook na opzegging volledig verschuldigd. Door in te schrijven word je kandidaat-lid van v.v. WODAN.
De inschrijfkosten bedragen € 15,00. Mogelijk kom je  eerst op een wachtlijst.

Contributie

Het contributiejaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het volgende jaar. Bij opzegging na 15 juni tot de eerste officiële wedstrijd ben je € 35,00 administratiekosten verschuldigd. Na de eerste competitie/beker wedstrijd ben je de volledige contributie verschuldigd.

De hoogte van de contributie wordt jaarlijks door het hoofdbestuur vastgesteld. Via een brief word je verzocht om de contributie binnen de gestelde termijn te betalen. Bij het uitblijven hiervan worden incassokosten berekend.

Contributie 2017-2018 (exclusief inschrijfkosten):

Categorie Tarief
JO6-JO7 €50,-
JO8 t/m JO19 €153,25
Senioren €208,25
Veteranen €138,25

Spelerspas

Vanaf seizoen 2017/2018 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. De bekende spelerspas voor de ABCD-jeugd en senioren wordt vervangen door een digitale spelerspas. Deze vereist een goede, herkenbare digitale foto. Deze is te uploaden.

Roepnaam:

Bankrekening IBAN nummer
Tenaamstelling
Vorige vereniging

Ben je lid geweest van een andere vereniging?
neeja

Relatienummer KNVB
Naam vorige vereniging
Aantal jaren
Vereniging verlaten per

Indien je afgelopen 3 jaar lid bent geweest van een andere voetbalvereniging dien je een overschrijving aan te vragen.

Vrijwilligers

v.v. WODAN is mede succesvol door de inzet van haar vrijwilligers. Wij willen graag dat alle leden zich actief inzetten binnen onze vereniging. Geef aan voor welk vrijwilligerswerk je het liefst wordt benaderd. Je kan meerdere voorkeuren aangeven.

BestuurlijkTrainerBegeleiderGrensrechterActiviteitencommissieSponsorcommissieSupportersverenigingWedstrijdsecretariaatAnders namelijk

Vertel ons waarom je graag lid wilt worden van v.v.WODAN.
Pasfoto

Bestandsgrootte maximaal 1Mb. Toegestane bestandstypen .jpg en .png