Ons eerste elftal heeft zondag op overtuigende wijze de misstap van vorige week bij v.v. Boskant rechtgezet. Met een klinkende 5-0 zege op middenmoter ELI maakte het team van trainer Abdul Nassoh duidelijk dat het nog wel degelijk een ploeg is waar de vierde klasse G rekening mee te houden heeft.

“Dit was wel even een maatje te groot voor ons.” De teamleider van ELI had na afloop weinig woorden nodig om het kansloze van zijn ploeg te erkennen.
Misschien dat ELI bij rust (1-0) nog een klein beetje het idee had dat er een misschien wel een resultaatje in zat, maar feitelijk mochten de Lieshoutse bezoekers de handjes dichtknijpen dat WODAN 1 het duel al niet in de eerste 45 minuten had beslist. WODAN had de paal al twee keer getroffen toen Oussama Ait Lahcen kort voor rust eindelijk de ban brak en uit de draai de score open brak.

Oussama Ait Lahcen nam twee van de vijf doelpunten tegen ELI voor zijn rekening en mag zich met 7 competitietreffers nu clubtopscorer noemen.

Ngozi Okunde neemt de felicitaties in ontvangst na zijn 3-0 tegen ELI.

Na rust kwam ELI er helemaal niet meer aan te pas en werd het met snel en goed combinatiespel in een houdgreep genomen waaruit het niet wist te ontsnappen. Doelpunten van Arjan Antonis, Ngozi Okunde, gelegenheidsspits Max Nijst en de tweede van Oussama maakten de verschillen klip en klaar.

Max Nijst (6), zelf maker van de 4-0, kijkt belangstellend toe hoe Arjan Antonis de Lieshoutse keeper met een wippertje verschalkt en de voorsprong verdubbelt; 2-0.

Bij WODAN 1 maakte keeper Davey Voogt zijn rentree sinds hij op zaterdagavond 21 oktober moest uitvallen met een schouder uit de kom.
Dankzij de 5-0 winst bleef WODAN 1 in het spoor van runner-up Stiphout Vooruit (bescheiden 2-0 winst op ASV’33) en koploper EMK, dat zijn ongeslagen status met de nodige inspanning wist te handhaven. Tegen hekkensluiter Keldonk won het  met slechts 3-2. Het v.v. Boskant dat onze hoofdmacht vorige week nog op z’n derde seizoensnederlaag trakteerde leed in eigen huis verrassend zijn eerste nederlaag: 0-1 tegen het als twaalfde geklasseerde MVC.
Komende zondag is er in verband met Carnaval geen competitievoetbal. De eerstvolgende wedstrijd voor WODAN 1 is het treffen met koploper EMK. Dat is op zondag 18 februari op ons kunstgras te gast voor een echte kraker in 4G.