26 October 2016

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering en Agenda

21 oktober 2016

Beste leden,

Volgens de statuten van de vereniging dient jaarlijks binnen zes maanden na afloop van het boekjaar een algemene ledenvergadering te worden gehouden.

Het is een goed gebruik deze vergadering te laten plaatsvinden in de maand november. Dit ...

Lees verder

E, F en mini’s op grasvelden

21 oktober 2016

Na langdurig beraad heeft het bestuur van v.v. WODAN op 20 oktober besloten om alle E, F en mini-teams vanaf heden op natuurgras te laten voetballen en trainen.

Dit geldt niet voor E1, dat team speelt op kunstgras en traint daar ook op.

Hiermee hopen ...

Lees verder

Reactie KNVB n.a.v. uitzending Zembla

7 oktober 2016

De KNVB begrijpt dat er naar aanleiding van de uitzending van Zembla onrust is over het veilig kunnen spelen op kunstgrasvelden met rubbergranulaat. Tot op heden is uit meerdere onderzoeken van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) echter niet gebleken dat spelen op kunstgrasvelden gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

Er ...

Lees verder

Informatie omtrent gezondheidsrisico’s kunstgrasvelden

6 oktober 2016

Televisieprogramma Zembla besteedt woensdagavond aandacht aan mogelijke gezondheidsrisico’s van de rubberen korrels, het zogeheten SBR-rubbergranulaat, in kunstgrasvelden. Het Rijksinstituut voor Veiligheid en Milieu (RIVM) heeft in het verleden meerdere onderzoeken gedaan naar de gezondheidseffecten van sporten op de met rubberen korrels ingestrooide kunstgrasvelden en vastgesteld ...

Lees verder

Workshop sportformule 17 oktober

4 oktober 2016

Beste trainers, coaches, vrijwilligers,

Met veel enthousiasme informeren we jullie over de workshopavond die maandag 17 oktober a.s. plaatsvindt bij jullie vereniging VV Wodan.

Als betrokken en enthousiaste trainers zijn jullie actief bij jeugdteams van VV Wodan. Zonder jullie kan de vereniging niet en jullie dragen bij aan de toekomst van de ...

Lees verder

MINI-PUPILLEN

14 september 2016

 

Minis

MINI-PUPILLEN VAN VV WODAN:

Het is leuk om jonge kinderen zo vroeg mogelijk kennis te laten maken met voetbal en ze te laten ervaren hoe leuk voetbal is.

De minipupillen moeten ...

Lees verder